روغن ارده کنجد

روغن ارده کنجد
عمدتاً مصرف خوراکی دارد و در صنایع داروسازی از آن به عنوان حلال در محلول های تزریقی عضلانی استفاده می شود و استعمال خارجی آن بر اندام های مختلف بدن می باشد. روغن کنجد به عنوان پادزهر سموم نیز به کار گرفته می شود.همچنین در درمان لک سوختگی روی بدن استفاده دارد. مصرف مداوم کنجد میتواند بر تقویت حافظه تاثیر گذار باشد. روغن کنجد روغن خوراکی حاصل از دانه های کنجد می باشد که یک روغن پخت‌وپز در کشورهای هند، چین، ژاپن، خاورمیانه، کره استفاده می شود و همچنین به عنوان یک تقویت کننده عطر و طعم در غذاهای آسیای جنوب شرقی کاربرد دارد. بعنوان ماساژ سنتی و انواع شیوه های درمانی به روز استفاده می شود. پزشکی سنتی در هند واقع در منطقه "آیورودا" از روغن کنجد جهت آرام کردن علائم مربوط به استرس استفاده می شود . تحقیقاتی که در حال اجرا است، نشان می دهد که وجود آنتی اکسیدان غنی شده و چربی های اشباع نشده در روغن کنجد می تواند به کنترل فشار خون کمک کند. این روغن بعنوان محبوبترین روغن در آسیا و همچنین یکی از اصلی ترین محصول روغنی شناخته شده است، به منظوراستخراج روغن با توجه به محدودیت برداشت دستی که وجود دارد امروزه از روش های مدرن برای تولید آن استفاده می گردد. چگونگی پختن: با وجود نسبت بالای اسید چرب اشباع نشده (امگا 6) در روغن کنجد که شامل (41٪) از اسیدهای چرب می باشد در معرض فاسد شدن قرار میگیرد. این امر به دلیل آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در روغن می باشد. روغن کنجد روغن مناسب برای پخت‌وپز، سرخ‌کردن و روغن سالاد است. روغن کنجد با رنگ روشن نسبت به حرارت مقاوم است و برای سرخ کردن مناسب است، در حالی که روغن کنجد تیره (به دست آمده از کنجد بوداده) برای تفت دادن یا پختن غذا مناسب است.  غذاهای شرق آسیا اغلب برای چاشنی از روغن کنجد بو داده استفاده میکنند. چینی ها از روغن کنجد برای تهیه وعده های غذایی برای زنان در زندان یا زنان پس از زایمان استفاده میکنند. روغن کنجد بعنوان مرغوبترین محصول در آسیا به حساب می آید، به ویژه در کره، چین، و کشورهای جنوب هند کارناتاکا، آندرا پرادش، و تامیل نادو، در مکانی که استفاده وسیع این روغن شبیه به روغن زیتون در مدیترانه است.
© کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت صنایع غذایی گوهری محفوظ می باشد